My Profile

Profile Avatar
Ivory
68 South Street
Mol-Chlach, NA Ph41 4jj
Kazakhstan
079 1933 1720 http://www.servicodetraducao.com/Belgien-Forward-Michy-Batshuayi-p-troje-9909
ligt for Hull at kvdem Det var Rashford der brd


United har været sene startere for sent, så Mourinho ville have været glad for at se Ander Herrera sende bolden i Mkhitaryan tidligt, men ikke hvordan halvdelen udfoldede sig. Kun en Belgien vm trøje vital aflytning fra Robertson stoppede armenerne efter nogle rar kontrol.
Efter denne United - og konkurrencen - blev fast i midten af ​​banen. Hjemmesiden dominerede besiddelse, men en mangel på opfindelse og en manglende evne til at udnytte tempoet i Marcus Rashford og Mkhitaryan gjorde det muligt for Hull at kvæle dem.
Colombia vm trøje
Det var Rashford, der brød spillet åbent af foruroligende Hull langs deres højre side. No19 quickstepped infield, fodret Zlatan Ibrahimovic og svenskernes skud gav gæsterne en advarsel.
Manchester United tæt på £ 85m Antoine Griezmann deal, siger rapporter
Derefter byttede Antonio Valencia forbi med Herrera og splittede Hull åben, da højre tilbage kom ind bagved. Fra højre fløj han over et kryds, men da bolden kom til Daley Blind, lænede venstrebacken tilbage og fløjede en volley over. Der fulgte en passage af United presset som Valencia, Herrera og Mkhitaryan alle probed ned til højre. Men det var ikke noget, og pludselig gik Rojo forkert ud, og Lazar Markovic tog bolden på og Phil Jones skulle redde med et hovedstød.
Omkring midtvejsepunktet af de 45 minutter sendte Mourinho Wayne Rooney, Mata og Jesse Lingard frem og tilbage på sidelinjen. Hvis dette var en advarsel til dem, der allerede repræsenterer United på feltet, gav de dem ikke op. Da Martial senere blev sendt ud, blev han mødt af Stretford Ends ironiske sang om, at han var spild af penge.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
1
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.